Miksi olemme ApuNanne?

Yrityspalvelu ApuNanne Oy on perustettu auttamaan asiakkaitaan heidän omista yksilöllisistä lähtökohdistaan.

Yrityspalvelu ApuNanne Oy on pieni suuri tilitoimisto. ApuNanne on henkilökunnan määränsä suhteen pieni, mutta tietotaitoa muun muassa taloushallinnosta ja veroasioista sillä on asiantuntijoidensa kokemuksen kautta sitäkin enemmän.

 Räätälöimme palvelumme aina asiakkaamme tarpeiden mukaisesti ja kokoiseksi. Jos asiakkaamme ei tarvitse – omasta eikä myöskään meidän mielestämme – sähköisiä palveluja, emme lähde niitä hänelle ehdottamaan. Valitsemme aina asiakkaan kannalta parhaan ja edullisimman vaihtoehdon. Asiakkaan menestys on meille tärkeää.

Tilitoimisto- ja taloushallintopalveluidemme lisäksi kokeneet alan ammattilaisemme neuvovat ja opastavat monissa erikoisosaamista – kuten veroasioiden ja yritysjärjestelyjen – vaativissa tilanteissa.

Osaamisemme ja kokemuksemme useista eri toimialoilla toimivista yrityksistä ja yrittäjistä –terveydenhuoltoalan yrityksistä esiintyviin taitelijoihin – auttaa meitä antamaan aina oikeat neuvot.

Alla joitakin aiheita ja kysymyksiä, joissa voimme olla apunanne:

Jokaisella yrittäjällä on oma ydinosaamisalueensa. Jos se ei ole taloushallinto, kannattaa yrityksen kirjanpito antaa ammattilaisten käsiin. He tuntevat muun muassa verotuksen kiemurat.

Perustettavan yrityksen tärkein vaihe on liiketoiminnan suunnittelu. Se kuinka liikeidea tullaan toteuttamaan, selvitetään ja määritetään liiketoimintasuunnitelmassa.

Kauttamme löydät osaavan tekijän, kun yrityksesi tarvitsee kotisivut, logon, liiketilan sisustussuunnittelun, mainos- ja/tai markkinointiapua, siivousalan palveluita jne.

Kun kirjanpito on tehty pätevästi ja yrittäjä saa hyviä neuvoja, hän voi säästää vuosittain isojakin summia. Samalla hän välttyy hankaluuksilta mm. verottajan kanssa.

GDPR:n eli EU:n tietosuoja-asetus velvoittaa yrityksiä suojaamaan mm. työntekijärekisterin ja palkanlaskennan tiedot aiempaa tarkemmin. Autamme sinua valitsemaan yrityksellesi parhaimmat keinot suojauksen toteuttamiseen.

Opastamme liiketoiminnan tienhaaran tullessa eteen, opastamme asiakastamme valitsemaan sopivimman reitin. Oletko aikeissa myydä yrityksesi tai kaipaako se kokonaisvaltaista ”perustan kunnostamista”? Kummassakin tilanteessa löydät avut ja vinkit meiltä.

Joskus tulee syystä tai toisesta aika pistää ”pillit pussiin”. Jotta kaikki sujuisi ongelmitta olemme tässäkin tilanteessa apunanne.

Autamme sinua arvioimaan YEL-vakuutuksellesi oikean tason. YEL-työtulo kannattaa pitää aina oikealla tasolla, koska yrittäjän eläke lasketaan pitkälti suoraan siitä. Lisäksi YEL-työtulo vaikuttaa yrittäjän sosiaaliturvaan, esimerkiksi työttömyysturvaoikeuteen.